Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Fenerkolik Twitter Ile Gelen Kaos


Fenerkolik Twitter

Fenerkolik Twitter ile Gelen Kaos

Twitter'ın Fenerkolik ile Ortaklığı

Fenerkolik, NFT projeleri için bir pazar yeri ve sosyal medya platformu olarak 2022'de kuruldu. Ocak 2023'te Twitter, Fenerkolik ile bir ortaklık duyurdu. Bu ortaklık, Twitter kullanıcılarının NFT'leri doğrudan platform üzerinden satın alıp satmalarına olanak tanıdı.

Ortaklığın Etkileri

Ortaklık tartışmalara yol açtı. Bazı kullanıcılar, Fenerkolik'in merkezi olmayan yapısına aykırı olduğu gerekçesiyle Twitter'ın bu platformla ortaklığına karşı çıktı. Diğerleri ise NFT'ler için erişilebilirliği artıracağını ve ekosistemin büyümesine yardımcı olacağını savundu.

Fenerkolik'in Twitter'da Yükselişi

Ortaklığın ardından Fenerkolik, Twitter'da popülerlik kazandı. Şirketin takipçi sayısı arttı ve NFT'leri Twitter'da görünür hale geldi. Bununla birlikte, Fenerkolik'e ilişkin endişeler de arttı.

Güvenlik Kaygıları

Fenerkolik'in merkezi olmayan yapısı, sahtekarlık ve dolandırıcılık risklerini gündeme getirdi. Bazı Twitter kullanıcıları, platformda hırsızlık vakaları bildirdi ve Fenerkolik'in bu sorunları çözmek için yeterli önlem almadığını savundu.

Twitter'ın Müdahalesi

Fenerkolik'e yönelik güvenlik kaygıları üzerine Twitter, platformdaki NFT işlemlerine kısıtlamalar getirdi. Şirket, kullanıcıların doğrulanmamış NFT pazar yerlerinden NFT satın almasına izin vermeyi durdurdu.

Gelecek Beklentileri

Twitter ve Fenerkolik arasındaki ortaklığın geleceği belirsiz. Twitter, sahtekarlık risklerini azaltmak için ek önlemler alabilir veya hatta ortaklığı tamamen sonlandırabilir. Fenerkolik ise, güvenilirliğini artırmak ve platformunu daha güvenli hale getirmek için çaba gösterebilir.


Komentar